[1]. احمد کوشا فرزند محمدعلی در سال 1292 در تهران به دنیا آمد. وی تحصیلات خود را تا لیسانس ادبیات فارسی ادامه داد.
تا سال 1311 نام فامیلی وی شریفپور تفرشی بوده است.
از تاریخ 16 /6 /1317 دبیر دبیرستان پهلوی همدان شد و در سال 1318 خدمت زیر پرچم رفت و از سال 1320 دبیر دبیرستانهای کرمانشاهان و پس از آن دبیر دبیرستانهای تهران بود.
دیگر مسئولیتهای وی به ترتیب عبارتاند از: ریاست دبیرستان خاقانی تهران، معاون دبیرستان دارالفنون، عضو شورای ورزش در اداره تربیت بدنی، بازرس فنی اداره تعلیمات اجباری، ریاست دایره تعلیمات اجباری، تدریس در دانشسرای تربیت بدنی، بازرس اداری در اداره بازرسی اداری، بازرس تعلیماتی، ریاست اداره بازرسی اداری، دادستان دادگاه اداری، سرپرستی اداره امور کودکستانها.
رک: پرونده احمد کوشا در ساواک
[2]. مجید سرتیپی در 20 اسفند 1308 در گرمسار به دنیا آمد. وی دوره دبستان و دوره اول دبیرستان را در گرمسار گذراند و سپس وارد دانشسرای مقدماتی تهران شد؛ ششم را متفرقه امتحان داد و رشته فلسفه و علوم تربیتی دانشکده ادبیات دانشگاه تهران را طی کرد و در رشته علوم اداری مقطع فوق لیسانس دانشگاه تهران ادامه تحصیل داد.
مشاغلی که سرتیپی در آموزش و پرورش داشت عبارتاند از: آموزگاری، دبیری، ریاست دبیرستان، نماینده آموزش و پرورش بخش، ریاست آموزش و پرورش شهرستانهای خمین، نهاوند، ملایر، رئیس اداره دفتر معاون کل وزارت فرهنگ، سرپرست اداره کل دفتر وزارتی، مدیرکل دفتر وزارتی، سرپرست اداره کل کارگزینی، مدیرکل امور اداری، معاون وزارت آموزش و پرورش و مشاور وزیر.
مجید سرتیپی در دوران اشتغال خود در آموزش و پرورش سوءاستفادههای زیادی کرد و با وزیر آموزش و پرورش وقت، خانم فرخرو پارسای، اخاذیهای زیادی نمود. از جمله کارهای وی فروش پست و مقامات در آموزش و پرورش بوده است.
پس از برکناری وی از معاونت آموزش و پرورش در سال 1352، جامعه فارغالتحصیلان تعلیم و تربیت طی اطلاعیهای ضمن ابراز خوشحالی از برکناری وی از معاونت آموزش و پرورش به خاطر اخاذیهای انجامشده خواهان لغو عضویت مجید سرتیپی از حزب ایران نوین میگردند. این در حالی بود که وی اعمال نفوذهای خود را برای فروختن پست و مقام تحت عنوان همین جامعه انجام میداد.
مجید سرتیپی پس از برکناری از معاونت آموزش و پرورش نیز در سایه حمایت غیرمستقیم وزیر، برنامه پستتراشی و پستفروشی را بهصورت جدیدی ادامه داد. او در سال 1355 بازنشسته شد. پس از پیروزی انقلاب اسلامی در 14 /6 /1358 متعهد شد که کارهای خلاف شروع و اسلام انجام ندهد و هر وقت یکی از مقامات صالحه یا سپاه پاسداران او را احضار کرد در اسرع وقت خود را معرفی کند.
رک: پرونده مجید سرتیپی در ساواک