English
آرشیو مطالب
تماس با ما
درباره ما
پيوندها
جستجو
جستجوی پيشرفته
سفیری که به شاه مشاوره میداد!
13 بهمن 1346
آنچه ناپلئون آن را آقایی دنیا نامید!
کالاهای مغازههای بردهفروشی چگونه تأمین میشدند؟
۸ بهمن ۱۳۴۶
توانمند ساختن زنان به سبک انجمن دوشیزگان و بانوان!
پهلویها مشروعیت را در کجا میجستند؟
7 بهمن 1346
نقشه راه تقیزاده برای توسعه ایران
۶ بهمن ۱۳۴۶
Toggle navigation
صفحه نخست
نمايشگاه
نمایشگاه عکس
نمایشگاه سند
عکسنگاشت
مقالات
روزشمار
رجال
یادداشت
گفتوگو
اخبار
همایش و نشست
نکتهها و اشارهها
نشریات الکترونیک
بهارستان
نشریه ایام
فیلم و صوت
کلیپمو (کلیپهای مخصوص گوشی همراه)
تازههای نشر
انتشارات
درباره ما
تماس با ما
جستجو
آرشیو مطالب
نمایش خبر در روز :
همه
۱
۲
۳
۴
۵
۶
۷
۸
۹
۱۰
۱۱
۱۲
۱۳
۱۴
۱۵
۱۶
۱۷
۱۸
۱۹
۲۰
۲۱
۲۲
۲۳
۲۴
۲۵
۲۶
۲۷
۲۸
۲۹
۳۰
۳۱
ماه :
همه ماه ها
فروردين
ارديبهشت
خرداد
تير
مرداد
شهريور
مهر
آبان
آذر
دی
بهمن
اسفند
سال :
همه سال ها
۱۳۹۲
۱۳۹۳
۱۳۹۴
۱۳۹۵
۱۳۹۶
۱۳۹۷
۱۳۹۸
۱۳۹۹
۱۴۰۰
۱۴۰۱
۱۴۰۲
۱۴۰۳
نوع مطلب :
همه انواع مطالب
خبر
ویدیو
گزارش تصويری
صوت
گزارش
گفتگو
مقاله
یادداشت
۲ بهمن ۱۳۹۵ ساعت ۱۱:۰۳
حزب ملل اسلامی درآیینه تصاویر
۲۶ اسفند ۱۳۹۹ ساعت ۱۹:۰۰
«دغدغههای عضویت در حزب ملل اسلامی» در گفتوشنود با حجتالاسلام والمسلمین محمدجواد حجتی کرمانی
استحکام بنیان و برنامهریزیهای حزب، مرا جذب کرد
روزهای اکنون، تداعیگر تأسیس حزب ملل اسلامی است. حجتالاسلام والمسلمین محمدجواد حجتی کرمانی، تنها روحانی عضوشده در این حزب بود که برای همکاری با آن، دغدغههایی فراوان داشت. وی در گفتوشنود پیآمده، درباره چالشهای این عضویت سخن گفته است.
۲۸ دی ۱۳۹۵ ساعت ۰۹:۵۶
چرایی تشکیل حزب ملل اسلامی
چریکهایی که مسلمان بودند
نگاهی به پیشینه و افرادی که جذب این حزب شده بودند(شامل 21 دانش آموز دبیرستانی، 7 دانشجو، 15 آموزگار، 8 کارگر ،20 پیشه ور، 7 دیپلمه بیکار) نشان میداد که با وجود گذشت زمان اندکی از قیام 15 خرداد تفکر قیام مسلحانه بر علیه رژیم به برخی از اقشار جامعه نفود کرده است.
۱۱ بهمن ۱۳۹۴ ساعت ۰۹:۱۲
می خواستم شهید باهنر را هم جذب حزب کنم
پیشینه مبارزاتی حجت الاسلام والمسلمین محمدجواد حجتی کرمانی به دوران نهضت ملی ایران و همکاری با گروه «فداییان اسلام» باز می گردد. او پس از رویداد 15 خرداد و تبعید امام خمینی، به «حزب ملل اسلامی» گرایش یافت و به همین مناسبت دستگیر و روانه زندان گشت. او در گفت وشنود پیش روی، از خاطرات این دوره از زندان برای ما گفته است.
۱۸ آذر ۱۴۰۲ ساعت ۱۷:۰۰
تقابل کسروی و فدائیان اسلام؛
چرا نواب صفوی به مواجهه با احمد کسروی پرداخت؟
چرا نواب صفوی به مواجهه با احمد کسروی پرداخت؟
۳۰ دی ۱۳۹۶ ساعت ۰۸:۵۶
«تحلیلها وخاطرههایی از منش فردی و اجتماعی شهید سید مجتبی نواب صفوی» درگفت وشنود با عباس غلهزاری
همه مبهوت و مسحور کلامش میشدند
راوی خاطراتی که در پی می آید، از یاران و مصاحبان شهید سید مجتبی نواب صفوی است. زندهیاد عباس غلهزاری براین باور بود که رویکردهای فرهنگی و اخلاقی آن شهید نامدار، تحتالشعاع کارکرد سیاسی او قرار گرفته و قضاوت واقعبینانه را برای آنان که او را درک نکرده اند، دشوار ساخته است. او دراین مصاحبه، در بسط این دیدگاه سخن رانده است.
۲۵ دی ۱۳۹۸ ساعت ۱۴:۰۰
«جلوههایی از سیره فردی و مبارزاتی شهید سیدمجتبی نواب صفوی» در گفتوشنود با حجتالاسلام والمسلمین محمدجواد حجتی کرمانی
رفتار نواب، انسان را به یاد مسلمانان صدر اسلام میانداخت
حجت الاسلام والمسلمین محمدجواد حجتی کرمانی در زمره مبارزان قدیمی معاصر و یاران و علاقهمندان به شهید سیدمجتبی نواب صفوی و جمعیت فدائیان اسلام به شمار میآید. وی در گفتوشنودی که پیش روی شماست، به بازگویی پارهای خاطرات خویش از سلوک فردی و مبارزاتی آن شهید والامقام پرداخته است.
۲۵ اسفند ۱۳۹۴ ساعت ۱۱:۵۵
مبارزه با استعمار را بر هرچیز مقدم می داشت
حجت الاسلام والمسلمین شیخ غلامرضا فیروزیان،ازیاران ومصاحبان آیت الله سیدابوالقاسم کاشانی در مقطع نهضت ملی ایران به شمار می رود.این پیر خردمندکه دامادآیت الله حاج شیخ عباسعلی اسلامی است،از دوران مراوده خود با رهبر روحانی آن نهضت، خاطراتی شنیدنی دارد که شمه ای از آن را در گفت وشنود پیش روی باز گفته است. امید آنکه مقبول افتد.
۲۷ دی ۱۳۹۵ ساعت ۰۹:۴۲
به مناسبت شهادت رهبر فدائیان اسلام؛
تاثیری که نواب بر مقام معظم رهبری نهاد
رهبری انقلاب در اهمیت جایگاه نواب صفوی معتقدند که: «وی اولین جرقههای انگیزش انقلاب اسلامی را در من به وجود آورد و هیچ شکی ندارم که اولین آتش را در دل ما نواب روشن کرد.»
۲۹ دی ۱۳۹۵ ساعت ۱۱:۴۸
«شهید نواب صفوی و آیت الله کاشانی،روایت یک تعامل»درگفت وشنود با پروفسور احمد خلیلی
حرف وعمل نواب یکی بود
پروفسور احمد خلیلی دانشمند نامدارایرانی واستادبازنشسته دانشگاه سوربن پاریس،خواهرزاده مرحوم آیت الله سید ابوالقاسم کاشانی واز شاهدان زنده تاریخچه نهضت ملی است.وی به لحاظ این نزدیکی وحضور، با بسیاری از شهود این رویداد تاریخی از جمله شهید سید مجتبی نواب صفوی آشنایی داشته است.دکتر خلیلی در گفت وشنودی که درپی می آید،شمه ای از خاطرات خویش از رهب فدائیان ...
۲ بهمن ۱۳۹۵ ساعت ۱۳:۵۱
یادی وتذکاری از رهبر پاکباز فدائیان اسلام در سالروز شهادتش
انسانی از آن گونه که می بایست
تازه قدم به سالهای نوجوانی گذاشته بودم و احساس میکردم باید وظایف شرعی خود را انجام دهم و از مسائل اجتماعی و سیاسی چیزی نمیدانستم که میهمانی به خانه ما آمد که سرنوشتآینده مرا رقم زد. این میهمان تازه وارد که سخت مجذوبم کرده بود و حالات مختلفش، مرا به تحیر وا میداشت.
۲۳ دی ۱۳۹۶ ساعت ۰۶:۰۰
اندیشه سیاسی نواب صفوی؛
از راهنمای حقایق تا حکومت اسلامی
نواب در کتاب راهنمای حقایق به بحث در مورد مشروطه پرداخته و معتقد است یکی از بزرگترین انحرافات و مفاسد مشروطه که آن را از مشروعیت ساقط کرد اعدام شیخ فضلالله نوری بود که نواب ارادت و احترام خاصی برای وی قائل بود.
۲۹ دی ۱۳۹۳ ساعت ۱۴:۰۴
پدر همیشه برایم یک قهرمان بوده است
فاطمه نواب صفوی فرزند بزرگ شهید سید مجتبی نواب صفوی است که درمقطع شهادت پدر، تنها 4 سال داشته است. با این همه او در طول این6 دهه، به قدری نکات تاریخی و خاطرات پدر را جمع کرده که بتواند چهره ای جامع از او در یک گفت وگو ترسیم کند. او در گفت وشنود حاضر، آن شهید را در قامت یک پدر برای ما توصیف کرده است.
۷ آذر ۱۳۹۴ ساعت ۱۳:۲۶
آغازین ساعات دستگیری شهید سید مجتبی نواب صفوی و یارانش در آیینه تصاویر
شاهد توحیدی هنگامی که در آغازین روز از آذر ماه 1334 شهیدان سید مجتبی نواب صفوی و سید محمد واحدی دستگیر شدند، تیمور بختیار سرمست از این پیروزی به علی خادم عکاس مخصوص دربار خبر داد تا خود را به فرمانداری نظامی تهران برساند و از اولین لحظه های دربند شدن این مغضوبان محمدرضا پهلوی و اربابانش عکس بگیرد. ظواهر امر نشان میدهد که برخی عکاسان ...
۱۹ دی ۱۳۹۴ ساعت ۱۳:۱۵
دادگاه شهید نواب صفوی و یارانش در آیینه تصاویر
کاری از: شاهد توحیدی 60 سال پیش در چنین روزهایی محاکمه شهید سید مجتبی نواب صفوی رهبر فداییان اسلام و یارانش آغاز شد. در آن دوره به رغم فضاسازی گسترده رسانههای وابسته به دربار، جراید اجازه نیافتند که کلمه ای از دفاعیات نواب و یارانش را منتشر سازند و عجب این است که با سپری گشتن 37سال از پیروزی انقلاب اسلامی، این مهم هنوز محقق نگشته است! ...
۱ بهمن ۱۳۹۹ ساعت ۱۹:۴۱
رهبر فدائیان اسلام در آیینه تصاویر(3)
شصتوپنجمین سالروز شهادت سیدمجتبی نواب صفوی و یارانش در حالی سپری گشت که پس از این همه، همچنان سخن در باب کارنامه او، در کانون گفتوگو و چالش قرار دارد. این امر نشان میدهد که اندیشه و آرمان ایشان، همچنان زنده است و هواخواهان بسیار دارد. به همین مناسبت، بخش دیگری از تصاویر وی در ادوار گوناگون حیات را به شما تقدیم میکنیم.
۳۰ دی ۱۳۹۷ ساعت ۱۷:۴۰
رهبر فدائیان اسلام در آیینه تصاویر(2)
روزهایی که بر ما گذشت، تداعیگر سالروز شهادت صلاگر عدالت و حقطلبی و کرامت انسانی، شهید سیدمجتبی نواب صفوی و یاران پاکباز اوست؛ هم ازاینروی، بخشی دیگر از تصاویر وی را ــ که شمار فراوانی از آنها برای آغازین بار منتشر میشوند ــ به شما تقدیم میکنیم.
۱ بهمن ۱۳۹۳ ساعت ۰۹:۳۵
رهبر فداییان اسلام در آیینه تصاویر
شاهد توحیدی شهید سید مجتبی نواب صفوی و یارانش که در دوران پس از شهریور1320در قالب «فداییان اسلام» به فعالیت پرداختند، از منادیان شاخص استقلال و بازگشت به خویش بودند. آنان با رویکرد و اقدامات انقلابی خویش، راه نهضت ملی ایران را هموار ساختند، هرچند که فاتحان آن نهضت، حق بزرگ ایشان را نادیده گرفته و بر آنها جفا کردند. در ...
۳۱ تير ۱۳۹۴ ساعت ۱۵:۲۶
بررسی ابعاد گوناگون فرار محمدرضا پهلوی در 26 دی 1357 در گفتوگو با مظفر شاهدی؛
فرار بدون بازگشت شاه از وطن
26 دی ماه سال 1357 سالروز فرار محمدرضا پهلوی از ایران است. فرار شاه آغاز فصلی جدید در حیات سیاسی، اجتماعی، فرهنگی جامعه ایرانی بود. در گفتوگو با مظفر شاهدی، پژوهشگر و نویسنده پژوهشکده تاریخ معاصر، ماجرای فرار شاه، وقایع زمینهساز و نتایج این واقعه در پیروزی انقلاب را با هم مرور میکنیم
۲۶ دی ۱۳۹۶ ساعت ۱۳:۵۳
در آستانه انقلاب اسلامی
26 دی سالروز خروج شاه از کشور در گفتوگو با مظفر شاهدی
پایگاه اطلاعرسانی پژوهشکده تاریخ معاصر؛ □ دو دیدگاه در مورد فرار شاه از ایران وجود دارد برخی معتقدند شاه تا آنجا که میتوانست با خشن ترین صورت به سرکوب مخالفان پرداخت، اما زمانیکه سرانجام دریافت که دیگر با سرکوب، قلعوقمع معترضان و کشتار مردم نمیتواند به سلطنتش ادامه دهد، لاجرم فرار کرد. در ...
صفحه قبل
|
صفحه بعد
آخرین عناوین
پربيننده ترين
سفیری که به شاه مشاوره میداد!
13 بهمن 1346
آنچه ناپلئون آن را آقایی دنیا نامید!
کالاهای مغازههای بردهفروشی چگونه تأمین میشدند؟
۸ بهمن ۱۳۴۶
توانمند ساختن زنان به سبک انجمن دوشیزگان و بانوان!
پهلویها مشروعیت را در کجا میجستند؟
7 بهمن 1346
نقشه راه تقیزاده برای توسعه ایران
۶ بهمن ۱۳۴۶
مواضع ضدصهیونیستی علمای شیعه در قاب کتاب قرار گرفت
از نرمافزار مجموعه آثار زندهیاد آیتالله سیدمحمود طالقانی(ره) شامل تفسیر گرانسنگ «پرتوی از قرآن» و... همزمان با مراسم نخستین سالگرد درگذشت فرزند ایشان، زندهیاد سیدمهدی طالقانی، رونمایی میشود
نقشه راه تقیزاده برای توسعه ایران
مردی که خواهان سیاست خارجی مستقل از آمریکا بود
فعالیتهای ساواک در بیرون از خاک ایران