در روز نخست همایش ملی «کاپیتولاسیون؛ رابطه خدایگان و برده»؛

پایگاه اینترنتی «اسناد لانه جاسوسی» رونمایی شد

در روز نخست همایش ملی «کاپیتولاسیون؛ رابطه خدایگان و برده»، پایگاه اینترنتی «اسناد لانه جاسوسی» در دسترس مخاطبان قرار گرفت
پایگاه اینترنتی «اسناد لانه جاسوسی» رونمایی شد
به گزارش روابط عمومی پژوهشکده تاریخ معاصر؛ در روز نخست همایش ملی «کاپیتولاسیون؛ رابطه خدایگان و برده»، که به همت پژوهشکده تاریخ معاصر برگزار می‌شود، از پایگاه اینترنتی «اسناد لانه جاسوسی» رونمایی شد.
 
محمدی: بعد از حدود 32 سال به مطالبه مقام معظم رهبری پاسخ داده شد
دکتر حسن محمدی، از مؤسسان این پایگاه اینترنتی، در بخشی از این همایش، پشت میکروفون قرار گرفت و گفت: بعد از حدود 32 سال مطالبه مقام معظم رهبری مبنی بر در دسترس قرار گرفتن اسناد لانه جاسوسی، این مهم با راه‌اندازی پایگاه اینترنتی «اسناد لانه جاسوسی» تحقق پیدا کرد.
 
ایشان ادامه داد: در این سایت 11 هزار صفحه سند و 4422 سند لانه جاسوسی در دسترس مخاطبان قرار گرفته است.
 
محمدی در توضیح ویژگی‌های این پایگاه گفت: ازآنجاکه چاپ قدیم اسناد لانه جاسوسی 74 جلد شده بود و چاپ جدید آن هم حدود 11 جلد بود و همین حجم از اسناد، مراجعه به آن را دشوار می‌کرد، ما در این سایت یک بخش با عنوان «درختواره موضوعی» در نظر گرفتیم و با دسته‌بندی موضوعی اسناد، آنها را از نظر سیاسی، اقتصادی، نظامی و امنیتی، حقوقی و قضایی، علمی و پژوهشی، فرهنگی و اجتماعی از هم تفکیک کردیم تا کار پژوهشگر را در دسترسی به اسناد مورد نظر آسان‌تر کنیم.
 
حسن محمدی
 
ایشان ادامه داد: یک بخش هم با عنوان «امروز در اسناد» در نظر گرفته‌ایم که تمام اسنادی را که در تاریخ مورد نظر منتشر شده‌اند به مخاطب ارائه می‌کند. همچنین سوژه‌های رسانه‌ای و پژوهشی این اسناد را هم استخراج کرده‌ایم تا کار را هم برای پژوهشگران و هم فیلمنامه‌نویسان علاقه‌مند به فعالیت در این زمینه را سهل‌تر کرده باشیم. از قابلیت‌های دیگر این سایت، جستجوی موضوعی و نیز زمانی است که با استفاده از آن، مخاطبان راحت‌تر می‌توانند به آنچه در نظر دارند دسترسی پیدا کنند.
 
تصویر سایت اسناد لانه جاسوسی
 
علاقه‌مندان برای مراجعه به این پایگاه اینترنتی می‌توانند بر لینک زیر کلیک کنند:
usdoc.ir
 
گفتنی است روز نخست همایش ملی «کاپیتولاسیون؛ رابطه خدایگان و برده» از ساعت 9 تا 12 یکشنبه 11 آذر 1403 در پژوهشکده تاریخ معاصر برگزار شد.
  https://iichs.ir/vdcb50b5.rhbszpiuur.html
iichs.ir/vdcb50b5.rhbszpiuur.html
نام شما
آدرس ايميل شما