English
آرشیو مطالب
تماس با ما
درباره ما
پيوندها
جستجو
جستجوی پيشرفته
تنها کسی که از این محاکمه استفاده میکند
جریانهایی که به وزیر اقتصاد ملی دولت مصدق پشت کردند
شکار چریک
تودهچی تودهفروش
26 آبان 1346
چرا دارالترویجیها به مخفیکاری روی آوردند؟
مردِ تاج و تیغ
۲۳ آبان ۱۳۴۶
چهره واقعی مستشار مالی آمریکایی
مواضع افشاریه در برابر قدرتهای توسعهطلب
Toggle navigation
صفحه نخست
نمايشگاه
نمایشگاه عکس
نمایشگاه سند
عکسنگاشت
مقالات
روزشمار
رجال
یادداشت
گفتوگو
اخبار
همایش و نشست
نکتهها و اشارهها
نشریات الکترونیک
بهارستان
نشریه ایام
فیلم و صوت
کلیپمو (کلیپهای مخصوص گوشی همراه)
تازههای نشر
انتشارات
درباره ما
تماس با ما
جستجو
آرشيو برچسب: سیدمجتبی نواب صفوی
نمایش خبر در روز :
همه
۱
۲
۳
۴
۵
۶
۷
۸
۹
۱۰
۱۱
۱۲
۱۳
۱۴
۱۵
۱۶
۱۷
۱۸
۱۹
۲۰
۲۱
۲۲
۲۳
۲۴
۲۵
۲۶
۲۷
۲۸
۲۹
۳۰
۳۱
ماه :
همه ماه ها
فروردين
ارديبهشت
خرداد
تير
مرداد
شهريور
مهر
آبان
آذر
دی
بهمن
اسفند
سال :
همه سال ها
۱۳۹۲
۱۳۹۳
۱۳۹۴
۱۳۹۵
۱۳۹۶
۱۳۹۷
۱۳۹۸
۱۳۹۹
۱۴۰۰
۱۴۰۱
۱۴۰۲
۱۴۰۳
نوع مطلب :
همه انواع مطالب
خبر
ویدیو
گزارش تصويری
صوت
گزارش
گفتگو
مقاله
یادداشت
بخش :
همه بخشها
نمايشگاه
نمایشگاه عکس
نمایشگاه سند
عکسنگاشت
مقالات
روزشمار
رجال
یادداشت
گفتوگو
اخبار
همایش و نشست
نکتهها و اشارهها
نشریات الکترونیک
بهارستان
نشریه ایام
فیلم و صوت
کلیپمو (کلیپهای مخصوص گوشی همراه)
تازههای نشر
انتشارات
۲۵ دی ۱۳۹۸ ساعت ۱۴:۰۰
«جلوههایی از سیره فردی و مبارزاتی شهید سیدمجتبی نواب صفوی» در گفتوشنود با حجتالاسلام والمسلمین محمدجواد حجتی کرمانی
رفتار نواب، انسان را به یاد مسلمانان صدر اسلام میانداخت
حجت الاسلام والمسلمین محمدجواد حجتی کرمانی در زمره مبارزان قدیمی معاصر و یاران و علاقهمندان به شهید سیدمجتبی نواب صفوی و جمعیت فدائیان اسلام به شمار میآید. وی در گفتوشنودی که پیش روی شماست، به بازگویی پارهای خاطرات خویش از سلوک فردی و مبارزاتی آن شهید والامقام پرداخته است.
۷ دی ۱۳۹۸ ساعت ۲۰:۲۵
روایتی از زندان قصر در سال 1330 در آیینه خاطرات دکتر پرویز شهریاری
نواب به حرفی که میزد معتقد بود
آنچه پیش روی دارید برشی از یک گفتوشنود بلند است که توسط مهندس امیر حاجی صادقی با استاد دکتر پرویز شهریاری، ریاضیدان پرآوازه ایرانی، انجام شده است. دکتر شهریاری در این بخش، به بیان خاطرات خود از دستگیری سال 1330 و اقامت در زندان قصر میپردازد؛ یعنی همان دورهای که شهید سیدمجتبی نوابصفوی و یارانش نیز در آن زندان بهسر میبردند. تارنمای پژوهشکده تاریخ ...
۱۷ آذر ۱۳۹۸ ساعت ۱۴:۰۰
«مروری بر خصال فردی، اجتماعی و سیاسی زندهیاد حجتالاسلام والمسلمین نواب احتشامرضوی» در گفتوشنود با نیرهالسادات احتشام رضوی
رضاخان در پی واقعه گوهرشاد، پدرم را به اعدام محکوم کرد
بانو نیرهالسادات احتشام رضوی فرزند زندهیاد حجتالاسلام والمسلمین نواب احتشام رضوی و همسر شهید سیدمجتبی نواب صفوی است. وی در گفتوشنودی که در پی میآید، به شمهای از خاطرات خویش از پیشینه و سلوک مبارزاتی پدر اشاره کرده است. امید آنکه در بازشناسی این چهره نامدار اما مغفول تاریخی، مفید و مؤثر افتد.
۱ آبان ۱۳۹۸ ساعت ۱۵:۰۰
«آیتالله سیدمحمود طالقانی و شهید سیدمجتبی نواب صفوی، خاطراتی از یک تعامل» در گفتوشنود با سیدرفیع سادات رسول
هنگامی که نواب بر مزار شیخ فضلالله نوری گریست!
در روزهایی که بر ما گذشت، مراسم چهلمین سالروز رحلت زندهیاد آیتالله سیدمحمود طالقانی برگزار شد. در این میان، عدهای با بهرهگیری از فرصت سعی کردند از فرازهایی از کارنامه سیاسی ایشان تفاسیری واژگونه ارائه و آن را مخدوش نمایند. ارتباط صمیمی و سازنده طالقانی با جمعیت فدائیان اسلام و شهید سیدمجتبی نواب صفوی، در زمره محورهای این تبلیغات واژگونه بهشمار ...
۲۵ مهر ۱۳۹۸ ساعت ۱۳:۰۶
به بهانه سالروز رحلت روحانی مجاهد حجتالاسلام والمسلمین شیخ غلامرضا گلسرخی کاشانی
حالات و مقامات «گل سرخ فدائیان اسلام» - بخش دوم
محمدامین گلسرخی کاشانی در بخش نخست «حالات و مقامات "گل سرخ فدائیان اسلام"» از تولد و مراحل نخستین زندگی پدرش، حجتالاسلام والمسلمین شیخ غلامرضا گلسرخی کاشانی، تا دوره آشنایی ایشان با فدائیان اسلام سخن گفت. یکی از موضوعات مهمی که در بخش دوم این نوشتار بیان شده رویکرد آیتالله بروجردی به این جمعیت است.
۲۴ مهر ۱۳۹۸ ساعت ۱۴:۰۴
به بهانه سالروز رحلت روحانی مجاهد حجت الاسلام والمسلمین شیخ غلامرضا گلسرخی کاشانی
حالات و مقامات «گل سرخ فدائیان اسلام» - بخش اول
این روزها که دور، دورِ فضای مجازی است، به مناسبت سالگشت درگذشت والد مرحوم حجتالاسلام و المسلمین حاج شیخ غلامرضا گلسرخی کاشانی مطلبی را تهیه و در صفحه خصوصی خودم منتشر کردم که صدیق فاضلم جناب کائینی را خوش آمد و محبت کرد و با تلفن احوالپرسی کرد و از چند و چون یکی از نکات مذکور در آن مطلب را جویا شد. پس از شرح آن و از آنجا که میدانست مشغول نگارش کتابی ...
۱۵ اسفند ۱۳۹۷ ساعت ۰۶:۰۰
ملی شدن نفت و رویارویی رزمآرا و فدائیان اسلام؛
نهضت یا قیام؟!
در شرایطی که همه راههای سیاسی مسدود شده بود، «آیتالله کاشانی و جبهه ملی، با ارسال پیغامی به نواب صفوی، از فدائیان اسلام برای حل قضیه نهضت ملی نفت و جلوگیری از کودتای نظامی و سرکوب آزادیها توسط رزم آرا، استمداد کردند تا شاید نهضت ملی، با بازوی اجرایی "فدائیان اسلام"، از شکست حتمی رهایی یابد».
۳۰ دی ۱۳۹۷ ساعت ۱۷:۴۰
رهبر فدائیان اسلام در آیینه تصاویر(2)
روزهایی که بر ما گذشت، تداعیگر سالروز شهادت صلاگر عدالت و حقطلبی و کرامت انسانی، شهید سیدمجتبی نواب صفوی و یاران پاکباز اوست؛ هم ازاینروی، بخشی دیگر از تصاویر وی را ــ که شمار فراوانی از آنها برای آغازین بار منتشر میشوند ــ به شما تقدیم میکنیم.
۲۶ دی ۱۳۹۷ ساعت ۱۶:۱۹
«جلوههایی از منش فردی و اجتماعی شهید سیدمجتبی نواب صفوی» در گفتوشنود با محمدعلی حاجابوالقاسم دولابی
نواب به هدف خود معتقد و لاجرم تاثیرگذار بود
راوی خاطراتی که پیش روی دارید در نوجوانی اقبال همجواری و مصاحبت با شهید سیدمجتبی نواب صفوی را داشته و از خرمن اندیشه و اخلاق او توشهها برگرفته است. هم از این روی است که محمدعلی دولابی تا هماینک، دل در گرو خاطرات و یافتههای خویش از سیره آن شهید نامدار نهاده است.
۲۲ دی ۱۳۹۷ ساعت ۱۱:۰۴
«یادها و یادمانهایی از مبارزات جمعیت فدائیان اسلام» در گفتوشنود با زندهیاد حجتالاسلام والمسلمین جعفر شجونی
نیمهشب پیکر نواب را از قبر درآوردیم و به قم منتقل کردیم
زندهیاد حجتالاسلام والمسلمین جعفر شجونی از یاران و مدافعان شهید نواب صفوی بود و تنها به همین دلیل نیز دوبار به زندان افتاد. وی در گفتوشنودی که پیش روی دارید، به پارهای از خاطرات خویش از منش رهبر فدائیان اسلام اشاره کرده است. این مصاحبه به مناسبت فرارسیدن سالروز شهادت نواب صفوی و یارانش به شما تقدیم میشود.
۶ آذر ۱۳۹۷ ساعت ۱۸:۳۰
زندگی سیاسی عبدالحسین هژیر؛
انگلوفیلی که در خدمت سلطنت بود
گفته میشود که سرتیپ امیرخسروی او را به رضاشاه معرفی نموده و این موضوع سرآغاز همکاری هژیر با رضاشاه بود. بهخصوص در زمینه مسائل مالی بهطوری که او مسئول رسیدگی به امور مالی رضا شاه در بانکهای خارجی میشود و همین موضوع باعث شد هژیر تمامی اطلاعات مربوط به اموال و داراییهای رضاشاه در بانکهای اروپایی را بهدست آورده و از مقدار آنها مطلع شود...
۳ تير ۱۳۹۷ ساعت ۱۰:۱۸
راهپیمایی بر علیه نخستوزیری عبدالحسین هژیر در آیینه تصاویر
آنچه پیش روی دارید، تصاویری است که عمدتا توسط زندهیاد سیدمصطفی مترجم مدنی از راهپیمایی 27 خرداد 1327 بر علیه نخستوزیری عبدالحسین هژیر برداشته شده است. این راهپیمایی از سوی آیتالله سیدابوالقاسم کاشانی اعلام و از مسیر منزل ایشان تا برابر مجلس شورای اسلامی انجام شد و نهایتا به درگیری انجامید. امید می بریم که انتشار این اسناد تصویری ارزشمند،...
۲۲ فروردين ۱۳۹۷ ساعت ۱۴:۰۰
«جستارهایی در زمینه ها و پیامدهای تاسیس جمعیت فداییان اسلام» درگفتوشنود با آیتالله سید مرتضی مستجابی
فداییان اسلام درپی مرحله اولِ برخورد با کسروی شکل گرفت
73 سال قبل در چنین روزهایی، جمعیتی که در فاصله دو مرحله از اعدام احمد کسروی و به نام «فداییان اسلام» در عرصه سیاست سربرآورده بود، به مرور بروز و نمودی بیشتر می یافت. امازمینهها و پیامدهای تاسیس این جمعیت چه بود؟ و بانیان اولیه آن چه کسانی بودند؟ این موارد پرسشهایی هستند که در گفتوشنودی که در پی می آید، حضرت آیتالله حاج سیدمرتضی مستجابی (مستجاب الدعواتی)ــ ...
۲۳ اسفند ۱۳۹۶ ساعت ۱۳:۴۸
«نیروهای مذهبی و نهضت ملی ایران» در گفتوشنود با امیر عبدالله کرباسچیان
حضور فداییان اسلام باعث شد همه به ملی شدن نفت جدیتر بیندیشند
زنده یادامیرعبدالله کرباسچیان از فعالان دوران نهضت ملی و پایهگذاران جمعیت فداییان اسلام به شمار می رفت. وی از فراز و فرودهای این نهضت و نیز تشکل متبوع خویش، خاطراتی شنیدنی داشت که شمهای از آن را در گفتوشنود پیش روی بیان داشته است. امید میبریم که انتشار این اثر تاریخی، علاقهمندان را مفید و مقبول آید.
۲ بهمن ۱۳۹۶ ساعت ۱۴:۰۵
«فداییان اسلام در حوزه علمیه قم» در گفتوشنود با آیتالله حاج شیخ صادق خلخالی
جلوگیری از تشییع پیکر رضاخان، بزرگترین خدمت آنها در دوره اقامت در قم بود
مرحوم آیتالله حاج شیخ صادق خلخالی، از جمله علاقهمندان به فعالیتهای سیاسی ـ مبارزاتی فداییان اسلام، دردوران حضور آنان در حوزه علمیه قم بود و با شهید سید عبدالحسین واحدی نیز دوستی داشت. وی درگفتوشنودی که در پی می آید، به شمه ای از خاطرات خود از فعالیتهای سیاسی این گروه اشاره کرده است.امید آنکه مقبول افتد.
۱ بهمن ۱۳۹۶ ساعت ۱۳:۲۳
«جلوه هایی از منش مبارزاتی دو برادر» در گفت وشنود با حجتالاسلام والمسلمین سید جواد واحدی
کمونیستها در زندان گفتند: نواب و یارانش عظمت خود را به ما تحمیل کردند!
حجتالاسلام والمسلمین سید جواد واحدی تنها برادر باقی مانده از شهیدان سید عبدالحسین و سید محمد واحدی است. او اگر چه در دوران فعالیتهای سیاسی فداییان اسلام،درسنین نوجوانی به سر می برد، اما از منش چهرههای شاخص این جریان، خاطراتی شنیدنی دارد. او در گفتوشنودی که پیش روی شماست، به شمهای از این خاطرات اشاره کرده است.
۳۰ دی ۱۳۹۶ ساعت ۱۳:۱۲
«ناگفتههایی از سفر شهید سید مجتبی نواب صفوی به مشهد» در گفتوشنود با محمدمهدی فرجو
آن سخنرانی ماندگار درآستان رضوی(ع)...
راوی خاطراتی که درپی میآید از یاران پرشور و وفادار شهید سیدمجتبی نواب صفوی بود. زندهیاد محمدمهدی فرجو از دوران اقامت در زادگاه خود، مشهد مقدس، دل در گرو نام و پیام رهبر فداییان اسلام نهاد و با همین باور راهی تهران شد تا در کنار مراد خویش باشد. او شمهای از خاطرات این دوره را در گفتوشنود حاضر بیان کرده است. امید است که مقبول افتد.
۳۰ دی ۱۳۹۶ ساعت ۰۸:۵۶
«تحلیلها وخاطرههایی از منش فردی و اجتماعی شهید سید مجتبی نواب صفوی» درگفت وشنود با عباس غلهزاری
همه مبهوت و مسحور کلامش میشدند
راوی خاطراتی که در پی می آید، از یاران و مصاحبان شهید سید مجتبی نواب صفوی است. زندهیاد عباس غلهزاری براین باور بود که رویکردهای فرهنگی و اخلاقی آن شهید نامدار، تحتالشعاع کارکرد سیاسی او قرار گرفته و قضاوت واقعبینانه را برای آنان که او را درک نکرده اند، دشوار ساخته است. او دراین مصاحبه، در بسط این دیدگاه سخن رانده است.
۲۷ دی ۱۳۹۶ ساعت ۱۰:۳۱
«فداییان اسلام در بستر فرهنگ و سیاست معاصر» درگفتوشنود با حجتالاسلام والمسلمین سید هادی خسرو شاهی
طلاب جوان به فداییان اسلام گرایش زیادی پیدا کرده بودند
حرکت حماسی و اصلاحگرایانه فداییان اسلام دردهه 20 و30، در همه اقشار جامعه از جمله روحانیون، بازتابی نمایان پیدا کرد، به ویژه در حوزه علمیه قم، بسیاری از طلاب و روحانیان جوان در قامت حامیان این حرکت ظاهر شدند و درحمایت از آن، دست به اقدامات تأییدی متعددی زدند. درگفت وشنودی که پیش روی دارید، حجتالاسلام والمسلمین سید هادی خسرو شاهی ــ که درآن دوره در ...
۲۶ دی ۱۳۹۶ ساعت ۱۳:۲۹
«شهید سید مجتبی نواب صفوی در سفر به طالقان» درگفتوشنود با نیرهسادات احتشامرضوی
او در طالقان اصلاحات دینی و اجتماعی زیادی انجام داد
نیره سادات احتشام رضوی فرزند مرحوم نواب احتشام رضوی و همسر شهید سید مجتبی نواب صفوی است. او در گفت وشنودی که پیش روی شماست و به مناسبت سالروز آن شهید والاقدر انجام شده، به بیان شمه ای از خاطرات خویش از سفر شهید نواب صفوی به «طالقان»پرداخته است. امید آنکه مقبول افتد.
صفحه قبل
|
صفحه بعد
آخرین عناوین
پربيننده ترين
تنها کسی که از این محاکمه استفاده میکند
جریانهایی که به وزیر اقتصاد ملی دولت مصدق پشت کردند
شکار چریک
تودهچی تودهفروش
26 آبان 1346
چرا دارالترویجیها به مخفیکاری روی آوردند؟
مردِ تاج و تیغ
۲۳ آبان ۱۳۴۶
چهره واقعی مستشار مالی آمریکایی
مواضع افشاریه در برابر قدرتهای توسعهطلب
گزارش یک تصفیه ایدئولوژیک
بنیانگذار بنیادی که از پایبست ویران است
چرخش زاهدی در سیاست خارجی
داماد مورد اعتماد ملکه مادر
چگونگی مواجهه خان زند با قدرتهای خارجی