English
آرشیو مطالب
تماس با ما
درباره ما
پيوندها
جستجو
جستجوی پيشرفته
۲۴ دی ۱۳۴۶
پیشگام اصلاحات
پیامدهای «شوخی قلمی» روزنامهنگاران فرانسوی
23 دی 1346
مجلس وابسته و بلهقربانگوی
22 دی 1346
مواضع ضدصهیونیستی علمای شیعه در قاب کتاب قرار گرفت
دلالهای شفاعت
در پی کاپیتولاسیون، مصونیتهای دیپلماتیک نه تنها برای مستشاران آمریکایی بلکه برای خانواده آنها هم لحاظ شد
چرا نفت برای محمدرضا پهلوی اهمیت داشت؟
Toggle navigation
صفحه نخست
نمايشگاه
نمایشگاه عکس
نمایشگاه سند
عکسنگاشت
مقالات
روزشمار
رجال
یادداشت
گفتوگو
اخبار
همایش و نشست
نکتهها و اشارهها
نشریات الکترونیک
بهارستان
نشریه ایام
فیلم و صوت
کلیپمو (کلیپهای مخصوص گوشی همراه)
تازههای نشر
انتشارات
درباره ما
تماس با ما
جستجو
سوژه: شهید سیدمجتبی نواب صفوی
نمایش خبر در روز :
همه
۱
۲
۳
۴
۵
۶
۷
۸
۹
۱۰
۱۱
۱۲
۱۳
۱۴
۱۵
۱۶
۱۷
۱۸
۱۹
۲۰
۲۱
۲۲
۲۳
۲۴
۲۵
۲۶
۲۷
۲۸
۲۹
۳۰
۳۱
ماه :
همه ماه ها
فروردين
ارديبهشت
خرداد
تير
مرداد
شهريور
مهر
آبان
آذر
دی
بهمن
اسفند
سال :
همه سال ها
۱۳۹۲
۱۳۹۳
۱۳۹۴
۱۳۹۵
۱۳۹۶
۱۳۹۷
۱۳۹۸
۱۳۹۹
۱۴۰۰
۱۴۰۱
۱۴۰۲
۱۴۰۳
نوع مطلب :
همه انواع مطالب
خبر
ویدیو
گزارش تصويری
صوت
گزارش
گفتگو
مقاله
یادداشت
بخش :
همه بخشها
نمايشگاه
نمایشگاه عکس
نمایشگاه سند
عکسنگاشت
مقالات
روزشمار
رجال
یادداشت
گفتوگو
اخبار
همایش و نشست
نکتهها و اشارهها
نشریات الکترونیک
بهارستان
نشریه ایام
فیلم و صوت
کلیپمو (کلیپهای مخصوص گوشی همراه)
تازههای نشر
انتشارات
۲۲ دی ۱۳۹۷ ساعت ۱۱:۰۴
«یادها و یادمانهایی از مبارزات جمعیت فدائیان اسلام» در گفتوشنود با زندهیاد حجتالاسلام والمسلمین جعفر شجونی
نیمهشب پیکر نواب را از قبر درآوردیم و به قم منتقل کردیم
زندهیاد حجتالاسلام والمسلمین جعفر شجونی از یاران و مدافعان شهید نواب صفوی بود و تنها به همین دلیل نیز دوبار به زندان افتاد. وی در گفتوشنودی که پیش روی دارید، به پارهای از خاطرات خویش از منش رهبر فدائیان اسلام اشاره کرده است. این مصاحبه به مناسبت فرارسیدن سالروز شهادت نواب صفوی و یارانش به شما تقدیم میشود.
۲۲ فروردين ۱۳۹۷ ساعت ۱۴:۰۰
«جستارهایی در زمینه ها و پیامدهای تاسیس جمعیت فداییان اسلام» درگفتوشنود با آیتالله سید مرتضی مستجابی
فداییان اسلام درپی مرحله اولِ برخورد با کسروی شکل گرفت
73 سال قبل در چنین روزهایی، جمعیتی که در فاصله دو مرحله از اعدام احمد کسروی و به نام «فداییان اسلام» در عرصه سیاست سربرآورده بود، به مرور بروز و نمودی بیشتر می یافت. امازمینهها و پیامدهای تاسیس این جمعیت چه بود؟ و بانیان اولیه آن چه کسانی بودند؟ این موارد پرسشهایی هستند که در گفتوشنودی که در پی می آید، حضرت آیتالله حاج سیدمرتضی مستجابی (مستجاب الدعواتی)ــ ...
۲۳ اسفند ۱۳۹۶ ساعت ۱۳:۴۸
«نیروهای مذهبی و نهضت ملی ایران» در گفتوشنود با امیر عبدالله کرباسچیان
حضور فداییان اسلام باعث شد همه به ملی شدن نفت جدیتر بیندیشند
زنده یادامیرعبدالله کرباسچیان از فعالان دوران نهضت ملی و پایهگذاران جمعیت فداییان اسلام به شمار می رفت. وی از فراز و فرودهای این نهضت و نیز تشکل متبوع خویش، خاطراتی شنیدنی داشت که شمهای از آن را در گفتوشنود پیش روی بیان داشته است. امید میبریم که انتشار این اثر تاریخی، علاقهمندان را مفید و مقبول آید.
۱ بهمن ۱۳۹۶ ساعت ۱۳:۲۳
«جلوه هایی از منش مبارزاتی دو برادر» در گفت وشنود با حجتالاسلام والمسلمین سید جواد واحدی
کمونیستها در زندان گفتند: نواب و یارانش عظمت خود را به ما تحمیل کردند!
حجتالاسلام والمسلمین سید جواد واحدی تنها برادر باقی مانده از شهیدان سید عبدالحسین و سید محمد واحدی است. او اگر چه در دوران فعالیتهای سیاسی فداییان اسلام،درسنین نوجوانی به سر می برد، اما از منش چهرههای شاخص این جریان، خاطراتی شنیدنی دارد. او در گفتوشنودی که پیش روی شماست، به شمهای از این خاطرات اشاره کرده است.
۳۰ دی ۱۳۹۶ ساعت ۱۳:۱۲
«ناگفتههایی از سفر شهید سید مجتبی نواب صفوی به مشهد» در گفتوشنود با محمدمهدی فرجو
آن سخنرانی ماندگار درآستان رضوی(ع)...
راوی خاطراتی که درپی میآید از یاران پرشور و وفادار شهید سیدمجتبی نواب صفوی بود. زندهیاد محمدمهدی فرجو از دوران اقامت در زادگاه خود، مشهد مقدس، دل در گرو نام و پیام رهبر فداییان اسلام نهاد و با همین باور راهی تهران شد تا در کنار مراد خویش باشد. او شمهای از خاطرات این دوره را در گفتوشنود حاضر بیان کرده است. امید است که مقبول افتد.
۳۰ دی ۱۳۹۶ ساعت ۰۸:۵۶
«تحلیلها وخاطرههایی از منش فردی و اجتماعی شهید سید مجتبی نواب صفوی» درگفت وشنود با عباس غلهزاری
همه مبهوت و مسحور کلامش میشدند
راوی خاطراتی که در پی می آید، از یاران و مصاحبان شهید سید مجتبی نواب صفوی است. زندهیاد عباس غلهزاری براین باور بود که رویکردهای فرهنگی و اخلاقی آن شهید نامدار، تحتالشعاع کارکرد سیاسی او قرار گرفته و قضاوت واقعبینانه را برای آنان که او را درک نکرده اند، دشوار ساخته است. او دراین مصاحبه، در بسط این دیدگاه سخن رانده است.
۲۶ دی ۱۳۹۶ ساعت ۱۳:۲۹
«شهید سید مجتبی نواب صفوی در سفر به طالقان» درگفتوشنود با نیرهسادات احتشامرضوی
او در طالقان اصلاحات دینی و اجتماعی زیادی انجام داد
نیره سادات احتشام رضوی فرزند مرحوم نواب احتشام رضوی و همسر شهید سید مجتبی نواب صفوی است. او در گفت وشنودی که پیش روی شماست و به مناسبت سالروز آن شهید والاقدر انجام شده، به بیان شمه ای از خاطرات خویش از سفر شهید نواب صفوی به «طالقان»پرداخته است. امید آنکه مقبول افتد.
۲۳ دی ۱۳۹۶ ساعت ۰۶:۰۰
اندیشه سیاسی نواب صفوی؛
از راهنمای حقایق تا حکومت اسلامی
نواب در کتاب راهنمای حقایق به بحث در مورد مشروطه پرداخته و معتقد است یکی از بزرگترین انحرافات و مفاسد مشروطه که آن را از مشروعیت ساقط کرد اعدام شیخ فضلالله نوری بود که نواب ارادت و احترام خاصی برای وی قائل بود.
۲ بهمن ۱۳۹۵ ساعت ۱۳:۵۱
یادی وتذکاری از رهبر پاکباز فدائیان اسلام در سالروز شهادتش
انسانی از آن گونه که می بایست
تازه قدم به سالهای نوجوانی گذاشته بودم و احساس میکردم باید وظایف شرعی خود را انجام دهم و از مسائل اجتماعی و سیاسی چیزی نمیدانستم که میهمانی به خانه ما آمد که سرنوشتآینده مرا رقم زد. این میهمان تازه وارد که سخت مجذوبم کرده بود و حالات مختلفش، مرا به تحیر وا میداشت.
۲ بهمن ۱۳۹۵ ساعت ۱۲:۰۱
روایتی از زندگی وزمانه رهبر فدائیان اسلام به خامه زنده یاد شمس آل احمد
مرگ او، پایان جسارت بود...
آنچه پیش روی دارید، خاطرات نویسنده ارجمند، زنده یاد شمس آل احمد از شهید سید مجتبی نواب صفوی است که در سال 1384 و به خواسته صاحب این قلم، به نگارش درآمد. این خاطرات به رغم ایجاز خویش، نگره آن نویسنده فقید را درباب کارنامه وزمانه فدائیان اسلام را نمایان می سازد. امید آنکه مقبول افتد.
۲۹ دی ۱۳۹۵ ساعت ۱۱:۴۸
«شهید نواب صفوی و آیت الله کاشانی،روایت یک تعامل»درگفت وشنود با پروفسور احمد خلیلی
حرف وعمل نواب یکی بود
پروفسور احمد خلیلی دانشمند نامدارایرانی واستادبازنشسته دانشگاه سوربن پاریس،خواهرزاده مرحوم آیت الله سید ابوالقاسم کاشانی واز شاهدان زنده تاریخچه نهضت ملی است.وی به لحاظ این نزدیکی وحضور، با بسیاری از شهود این رویداد تاریخی از جمله شهید سید مجتبی نواب صفوی آشنایی داشته است.دکتر خلیلی در گفت وشنودی که درپی می آید،شمه ای از خاطرات خویش از رهب فدائیان ...
۲۹ دی ۱۳۹۵ ساعت ۱۰:۴۹
«یادها ویادمان هایی از یک همگامی نزدیک با رهبر فدائیان اسلام»درگفت وشنودبا اسدالله صفا
نواب می گفت:برای آزادی من،مردم چندگونی سند آوردند!
حاج اسدالله صفا از اعضای قدیمی فدائیان اسلام ویاران ومصاحبان شهید سید مجتبی نواب صفوی است.چهره او را در دوران جوانی،دربسیاری از تصاویر جمعی این گروه می توان دید.او در گفت وشنودی که درپی می آید،شمه ای از خاطرات خویش از حالات ومقامات رهبر فدائیان اسلام را نقل کرده است.امید آنکه تاریخ پژوهان وعلاقمندان را مفید ومقبول افتد.
۲۷ دی ۱۳۹۵ ساعت ۰۹:۴۲
به مناسبت شهادت رهبر فدائیان اسلام؛
تاثیری که نواب بر مقام معظم رهبری نهاد
رهبری انقلاب در اهمیت جایگاه نواب صفوی معتقدند که: «وی اولین جرقههای انگیزش انقلاب اسلامی را در من به وجود آورد و هیچ شکی ندارم که اولین آتش را در دل ما نواب روشن کرد.»
۲۶ دی ۱۳۹۵ ساعت ۰۹:۳۱
گفتگو با محمدمهدی عبدخدائی به مناسبت شهادت نواب صفوی
نواب معتقد بود استعمار زاییده استبداد است
عموما جنبشهای اجتماعی را با رهبران آن میشناسند. همچنان که جنبش جنگل با نام میرزا کوچکخان عجین شده است، قیام خراسان را با نام پسیان میشناسند و نهضت آذربایجان را با رهبری شیخ محمد خیابانی. جالب آنکه در قیام ملی شدن صنعت نفت اگرچه نام کاشانی و مصدق بسیار شنیده میشود، اما هرگز کسی بر اهمیت جایگاه نواب صفوی سرپوش ننهاده است.
۲۵ اسفند ۱۳۹۴ ساعت ۱۱:۵۵
مبارزه با استعمار را بر هرچیز مقدم می داشت
حجت الاسلام والمسلمین شیخ غلامرضا فیروزیان،ازیاران ومصاحبان آیت الله سیدابوالقاسم کاشانی در مقطع نهضت ملی ایران به شمار می رود.این پیر خردمندکه دامادآیت الله حاج شیخ عباسعلی اسلامی است،از دوران مراوده خود با رهبر روحانی آن نهضت، خاطراتی شنیدنی دارد که شمه ای از آن را در گفت وشنود پیش روی باز گفته است. امید آنکه مقبول افتد.
۲۰ بهمن ۱۳۹۴ ساعت ۰۹:۰۵
هر غذایی که برای امام میپختیم، به متهمان هم میدادیم!
حاج اسدالله صفا از یاران شهید نواب صفوی و اعضای اولیه جمعیت فدائیان اسلام است. او پس از پیروزی انقلاب، با مرحوم آیت الله شیخ صادق خلخالی در رسیدگی به امور متهمان رژیم گذشته همراه شد و از آن دوران خاطراتی شنیدنی دارد. موضوع گفت وشنود پیش روی با جناب صفا، مقایسه ای میان فضای زندانهای رژیم شاه وجمهوری اسلامی است.
۲۷ دی ۱۳۹۴ ساعت ۱۵:۴۲
داستان یک عهد شکنی
در فاصله بین اعدام هژیر تا اعدام رزم آرا، بین اعضای جبهه ملی با فداییان اسلام، بر سر اجرای احکام، در صورت از میان برداشته شدن رزم آرا، گفتگوهایی صورت گرفت که چون عملی کاملاً محرمانه بود و در جراید آن روزگار و حتی نشریه نبرد ملت هم درج نشد، موجبات انکار آن از سوی عدهای فراهم گردید...
۲۶ دی ۱۳۹۴ ساعت ۱۵:۲۰
صفیر گلوله طهماسبی نفت را ملی کرد
مرحوم حجت الاسلام والمسلمین حاج شیخ محمدرضا نیکنام، از دوستان صمیمی شهید نواب صفوی و برادر همسر شهید خلیل طهماسبی است. او از فراز و فرودهای مبارزات فداییان اسلام خاطراتی ناب و تحلیلهایی شنیدنی داشت که شمه ای از آن را در گفت وشنود پیش روی بیان کرده است. امید آنکه تاریخ پژوهان نهضت ملی را به کار آید.
۱۹ دی ۱۳۹۴ ساعت ۱۳:۱۵
دادگاه شهید نواب صفوی و یارانش در آیینه تصاویر
کاری از: شاهد توحیدی 60 سال پیش در چنین روزهایی محاکمه شهید سید مجتبی نواب صفوی رهبر فداییان اسلام و یارانش آغاز شد. در آن دوره به رغم فضاسازی گسترده رسانههای وابسته به دربار، جراید اجازه نیافتند که کلمه ای از دفاعیات نواب و یارانش را منتشر سازند و عجب این است که با سپری گشتن 37سال از پیروزی انقلاب اسلامی، این مهم هنوز محقق نگشته است! ...
۷ آذر ۱۳۹۴ ساعت ۱۳:۲۶
آغازین ساعات دستگیری شهید سید مجتبی نواب صفوی و یارانش در آیینه تصاویر
شاهد توحیدی هنگامی که در آغازین روز از آذر ماه 1334 شهیدان سید مجتبی نواب صفوی و سید محمد واحدی دستگیر شدند، تیمور بختیار سرمست از این پیروزی به علی خادم عکاس مخصوص دربار خبر داد تا خود را به فرمانداری نظامی تهران برساند و از اولین لحظه های دربند شدن این مغضوبان محمدرضا پهلوی و اربابانش عکس بگیرد. ظواهر امر نشان میدهد که برخی عکاسان ...
صفحه قبل
|
صفحه بعد
آخرین عناوین
پربيننده ترين
۲۴ دی ۱۳۴۶
پیشگام اصلاحات
پیامدهای «شوخی قلمی» روزنامهنگاران فرانسوی
23 دی 1346
مجلس وابسته و بلهقربانگوی
22 دی 1346
مواضع ضدصهیونیستی علمای شیعه در قاب کتاب قرار گرفت
دلالهای شفاعت
در پی کاپیتولاسیون، مصونیتهای دیپلماتیک نه تنها برای مستشاران آمریکایی بلکه برای خانواده آنها هم لحاظ شد
چرا نفت برای محمدرضا پهلوی اهمیت داشت؟
مردی که نامش با ملی شدن نفت در ایران گره خورد
کارگزار نفوذ آمریکا در ایران
مواضع ضدصهیونیستی علمای شیعه در قاب کتاب قرار گرفت
9 دی 1346
تعامل و تقابل یک ایل با حکومت مرکزی