[1]. حمید عنایت در سال ۱۳۱۱ش در یک خانواده متوسط در تهران به دنیا آمد. تحصیلات متوسطه را در دبیرستان فیروز بهرام، که از مدارس قدیمی تهران بهشمار میآمد و به همت زرتشتیان تأسیس شده بود، به پایان رسانید و در سال ۱۳۲۹ وارد دانشکده حقوق و علوم سیاسی دانشگاه تهران شد. پس از سه سال تحصیل در آن دانشکده در سال ۱۳۳۲ در رشته علوم سیاسی فارغالتحصیل گردید.
پس از دو سال کار در سفارت ژاپن در تهران در سال ۱۳۳۴ برای ادامه تحصیل عازم لندن شد و در سال ۱۳۴۰ موفق به اخذ دکترا از «مدرسه اقتصادی لندن» گردید. تز دکترای عنایت درباره «تأثیر فرهنگ غرب بر اندیشه سیاسی عرب» بود. عنایت در سال ۱۳۴۳ به کشور سودان رفت و به مدت یک سال در دانشگاه خارطوم تدریس کرد و این مدت فرصتی بود برای تکمیل زبان عربی. او مجددا به انگلستان بازگشت و پس از چندی در سال ۱۳۴۵ به ایران آمد و در دانشکده حقوق و علوم سیاسی به تدریس و تحقیق پرداخت که تا سال ۱۳۵۹ ادامه یافت.
حمید عنایت در تیرماه سال ۱۳۶۱ زمانی که همراه خانوادهاش از جنوب فرانسه به سوی انگلستان در پرواز بود، در هواپیما دچار سکته قلبی شد و در پنجاهمین سال زندگیاش درگذشت. عنایت در دوران دانشجویی همکاریهایی با کنفدراسیون دانشجویان ایرانی داشت. از عنایت آثاری مانند: شش گفتار درباره دین و جامعه، سیری در اندیشه سیاسی عرب، اندیشه سیاسی در اسلام معاصر برجای مانده است.
[2]. جهانشاه صالح در سال ۱۲۸۳ش به دنیا آمد و کوچکترین فرزند مبصرالممالک، نایبالحکومه دهستان آران بیدگل و نوشآباد کاشان، بود. او تحصیلات ابتدایی خود را در دبستان علمیه کاشان به پایان برد.
وی زبان فرانسه را در مدرسه الیانس اسرائیلی، که توسط فرانسویها ایجاد شده بود، آموخت. صالح بعدها روانه تهران شد و در کالج آمریکایی ادامه تحصیل داد. در کلاس دوازدهم کالج بود که از طرف دکتر میلسپو، رئیس کل مالیه ایران، نامهای به دکتر جردن، رئیس کالج، رسید که در آن درخواست شده بود چند نفر مترجم که به زبان انگلیسی و فارسی تسلط داشته باشند برای استخدام معرفی شوند. یکی از افراد معرفیشده جهانشاه صالح بود. مدتی بعد به مقام معاونت مخصوص و رئیس دارالترجمه بنیوال، پیشکار مالیه گیلان و مازندران، منصوب شد؛ سپس عازم آمریکا و در رشته پزشکی در دانشگاه سیراکیوش مشغول به تحصیل شد. پس از اخذ دکترا به ایران مراجعت کرد و در دانشگاه تهران به تدریس مشغول شد. صالح در تیرماه ۱۳۲۹ در کابینه سپهبد
رزمآرا به وزارت بهداری رسید و همچنین در کابینههای مختلف به وزارت رسید.