لیست ممنوع‌الخروج‌ها!/ خودکشی قهرمان دروغ ننگین سال!/ ناکامی نفوذی ساواک در به‌دست آوردن نامه آیت‌الله محلاتی به آیت‌الله میلانی!/ نارضایتی خسروانی نسبت به انتقال از ژاندارمری به تربیت بدنی!/ «عوامل مخرب در حمله به سفارت ایران در سوریه نقش داشتند»!/ مسافرت حجاج صورت می‌گیرد/ شورای جدیدی در وزارت علوم تشکیل می‌شود/ شانزده پست مدیریتی وزارت کشاورزی خالی است!/ تقاضای قطع رابطه با آفریقای جنوبی/ هیئت نمایندگی ایران در کویت/ ایران با کشورهای آفریقای شرقی روابط سیاسی برقرار می‌کند/ پیاده‌نظام ایران مکانیزه می‌شود!/ دولت عربی از شیخ‌نشین‌های خلیج فارس!/ جنگ اعراب و اسرائیل تولید نفت ایران را بالا برد!
۲۹ بهمن ۱۳۴۶

 

لیست ممنوع‌الخروج‌ها!

بر اساس یک سند ساواک به تاریخ ۲۹ بهمن ۱۳۴۶ اداره کل سوم به مدیریت کل اداره نهم تأکید کرده است:‌ نام‌بردگان مشروحه زیر جزء افراد ممنوع‌الخروج از کشور می‌باشند. مراتب جهت هرگونه اقدام لازم اعلام می‌گردد:
1. ناصر مکارم شیرازی؛ 2. دکتر محمد مفتح؛ 3. شیخ مهدی فیض فرزند محمد؛ 4. سیدعلی علم‌الهدی فرزند محمدحسین شغل واعظ.[1]
 

خودکشی قهرمان دروغ ننگین سال!

بر اساس یک گزارش ساواک به تاریخ ۲۹ بهمن ۱۳۴۶ «از ساعت ۱۵:۳۰ دقیقه مورخ 26 /11 /46 ازدحام مردم به‌خصوص دانشجویان به منظور شرکت در مراسم شب چهل تختی دم‌به‌دم افزایش یافته و عده زیادی از دانشجویان که از میدان شوش حرکت کرده بودند پس از عبور از خیابان ری و سه‌راه ورامین از سمت جنوب به ابن بابویه نزدیک شده و درحالی‌که شعار می‌دادند: "خودکشی قهرمان دروغ ننگین سال" وارد قبرستان شدند و سپس این شعار از طرف دانشجویان جلب توجه می‌کرد که "زحمتکشان بدانید تختی شهید گشته/ کارگران بدانید تختی شهید گشته/ ایرانیان بدانید تختی شهید گشته" و سپس در محوطه ابن بابویه به چند دسته تقسیم و شعارهایی به این نحو دادند: "جان بر سر آزادی این است شعار ما تختی به تو سوگند که ما راه تو آئیم" و در این بین یکی از سخنگویان به وسیله بلندگوی دستی باطری‌دار برای آمرزش روح تختی دقیقه‌ای سکوت اعلام کرد و یک دقیقه سکوت نیز برای آمرزش شهدای 30 تیر اعلام نمود و سپس اظهار داشت: درود به روان دکتر حسین فاطمی و دکتر محمد مصدق که پس از این شعار عده‌ای متفرق گردیدند، ولی دانشجویان به کار خود ادامه داده و یکی از آنان یادآور شد که سالروز مرگ دکتر مصدق در احمدآباد آبیک قزوین برگزار خواهد شد.
سپس دانشجویان با دادن شعار سلام بر خمینی، درود بر مصدق به طرف پل سیمان شروع به حرکت نموده و این شعارها داده شد.
ـ مرگ بر جانسون قاتل
ـ ویت کنگ آزاد، ویت کنگ پیروز است
سلام بر خمینی درود بر مصدق و غیره ...
 بعد به طرف میدان شوش حرکت کرده و می‌گفتند: اتحاد مقاومت پیروزی و اظهار می‌داشتند که مسیر ما مجلس قانون‌شکن، مرگ بر این دیکتاتور و دانشجویان در نزدیکی میدان شوش از دادن شعار خودداری ولی جمعیت آنان توسط پلیس پراکنده گردید».[2]
 

ناکامی نفوذی ساواک در به‌دست آوردن نامه آیت‌الله محلاتی به آیت‌الله میلانی!

بر اساس گزارش عامل نفوذی ساواک به تاریخ ۲۹ بهمن ۱۳۴۶ «در مورد وصول نامه [آیت‌الله] محلاتی از شیراز کرارا با [آیت‌الله] میلانی و سیدمحمدعلی میلانی ملاقات و مذاکره به عمل آمد حتی به مناسبت‌هایی بحث به [آیت‌الله] محلاتی و حالات وی کشیده می‌شود و ابدا اشاره به اینکه نامه از او رسیده یا چه مطلبی و موضوعی را پیشنهاد کرده و یا خواسته باشد که دلیل بر وصول نامه بوده باشد نشد».
در «نظریه منبع خبر» آمده است: با اینکه کلیه امور و کارهای خود را [آیت‌الله] میلانی و فرزندش با اینجانب در میان گذارده و تا به حال مطلبی را از بنده پوشیده و مخفی نداشته‌اند در مورد رسیدن نامه [آیت‌الله] محلاتی برای [آیت‌الله] میلانی حرفی که حاکی از رسیدن نامه باشد نگفته با مذاکرات و مباحثات زیادی که در این زمینه ([آیت‌الله] محلاتی شیرازی) به عمل آمد و در این مورد از طرف نام‌بردگان اشاره نشد بعید به نظر می‌رسد که چرا این موضوع را (رسیدن نامه [آیت‌الله] محلاتی) مخفی کرده‌اند.
وضع منزل [آیت‌الله] میلانی هم طوری نیست که کسی بتواند یک نامه را در اختیار بگیرد (به طوری که متوجه نشوند) چون هر روز ده‌ها نامه می‌رسد و اتاق‌های متعدد دارند و چند اتاق کتاب و کتابخانه و نامه موجود است و چند نفر نیز جواب نامه‌های رسیده را می‌نویسند دیدن نامه یا به‌دست آوردن آن به طور غیرمحسوس محال است مگر اینکه [آیت‌الله] میلانی و یا فرزندش دراین‌باره اطلاعی بدهند. به‌هرحال با کوشش زیادی که دراین‌باره به عمل آمد اطلاعی به‌دست نیامده در صورتی که خبری در این زمینه کسب گردید بدیهی است به موقع گزارش خواهد شد.[3]
 

نارضایتی خسروانی نسبت به انتقال از ژاندارمری به تربیت بدنی!

بر اساس یک سند ساواک به تاریخ ۲۹ بهمن ۱۳۴۶ «تیمسار خسروانی، ریاست جدید سازمان تربیت بدنی، روز 26 /11 /46 به ملاقات دکتر هدایتی، وزیر آموزش و پرورش، آمده به دکتر هدایتی گفته است: «اگرچه من از طرف شاهنشاه آریامهر به این سمت منصوب شده‌ام، ولی از نظر دیسیپلین اداری تابع وزارت آموزش و پرورش می‌باشم و شما هم باید مرا به سازمان تربیت بدنی معرفی نمایید».
این سند می‌افزاید: خسروانی بعد از خارج شدن از اتاق دکتر هدایتی می‌گفت: من به هیچ وجه نمی‌دانم قره‌گوزلو چه افتضاحی به بار آورده که شاهنشاه آریامهر فرموده‌اند او را فورا برکنار نمایند.
از نظر مقامی سمت معاونت ژاندارمری من بسیار بهتر بوده برای اینکه در ژاندارمری ششصدمیلیون تومان اعتبار در اختیار داشتم، درحالی‌که بودجه تربیت بدنی فقط هفت‌‎میلیون تومان است و علاوه بر این قرار بوده است تیمسار سپهبد اویسی، 15 اسفندماه تغییر شغل داده و من به جای ایشان به سمت فرماندهی ژاندارمری کل کشور منصوب گردم.
خسروانی می‌گفت: هنگام مسافرت شاهنشاه آریامهر به اروپا، آقای نخست‌وزیر در فرودگاه مهرآباد از حضور شاهنشاه آریامهر استدعا کرده بودند که من به جای تیمسار صفاری[4] به سمت شهردار تهران منصوب شوم، ولی شاهنشاه فرموده بودند: به پرویز خسروانی در محیط نظامی بیشتر احتیاج داریم.
خسروانی می‌گفت: اگر شاهنشاه به من امر کنند که تو باید لباس سرلشکری را از بدن خود خارج کنی و در سمت سرباز ساده خدمت کنی با میل کامل می‌پذیریم برای اینکه شاهنشاه آن‌قدر نسبت به من لطف و عنایت دارند که فقط فرمانبرداری از شاهنشاه برای ما ارزش دارد نه پست و مقام، ولی باید دانست محیط تربیت بدنی آن‌قدر آلوده به فساد و دزدی شده که جز با زیر و رو کردن آن محیط نمی‌شود نظر موافق افکار عمومی را به‌دست آورد و اگر من که زندگی خود را از هفت‌سالگی با ورزش شروع کرده‌ام نتوانم فساد تربیت بدنی را از بین ببرم، هیچ کس قادر به اصلاح این دستگاه پر از فساد نیست.[5]
 

«عوامل مخرب در حمله به سفارت ایران در سوریه نقش داشتند»!

کاردار سفارت سوریه در ایران دیشب در یک مصاحبه اختصاصی به خبرنگار «آیندگان» گفت: دولت سوریه تعهد کرده است که مسببین حادثه سفارت ایران در سوریه را مجازات کند و هم‌اکنون محرکین اصلی این تظاهرات توقیف هستند.
آقای راسم راسلان، کاردار سفارت سوریه، اضافه کرد: من شخصا از این حادثه متأسفم و به نظر من در این واقعه بعضی از محافل مخرب دست داشته‌اند. آنها نمی‌خواهند که روابط ایران و سوریه به حال عادی بازگردد. [6]
روزنامه «اطلاعات» نیز به نقل از راسم راسلان، مسئول سفارت سوریه در تهران، نوشت: دولت سوریه خواستار تجدید روابط سیاسی با دولت ایران و مبادله سفیر است و حادثه اشغال سفارت ایران در دمشق را نباید سدی در راه کوشش‌هایی که برای تجدید روابط انجام شده است، تلقی کرد.
خبرنگار سیاسی روزنامه «اطلاعات» می‌نویسد که دولت سوریه از چندی پیش، گذشته از فشار و مخالفت عناصر افراطی نزدیک به قاهره، به تجدید روابط سیاسی با ایران، که از سال ۱۳۴۳ قطع گردیده، تمایل نشان داده است و در راه این هدف کوشش‌هایی نیز نموده است. برخلاف تصور گروهی از سیاستمداران، وقوع حادثه تظاهرات و اشغال سفارت ایران در دمشق نه‌تنها بر تمام کوشش‌های گذشته خط بطلان نکشیده، بلکه راه را برای رسیدن به این هدف هموارتر کرده است.
دولت سوریه به دولت ایران اطمینان داده است که مسببین حادثه تظاهرات و اشغال سفارت ایران در دمشق، که روز پنجشنبه گذشته اتفاق افتاد، دستگیر و مجازات خواهند شد و نتیجه را به اطلاع دولت ایران خواهند رساند. 
ظاهرا دولت ایران معذرت دولت سوریه را با توجه به اینکه حادثه مذکور به دست عوامل غیرسوری ایجاد گردیده، پذیرفته است. دیروز با انتشار خبر اشغال سفارت ایران و تظاهرات دویست تن از دانشجویان عرب در دمشق، گروهی از طبقات مختلف مردم برای اعتراض به این حادثه به سوی سفارت سوریه در تهران حرکت کردند، ولی با مخالفت مقامات انتظامی روبه‌رو شدند.[7]
 

مسافرت حجاج صورت می‌گیرد

آخر وقت امروز اطلاع حاصل شد که اقدامات شرکت هواپیمایی ملی ایران در حل اختلافات موجود و حمل‌ و نقل حجاج ایرانی که امسال عازم بیت‌الله‌الحرام می‌باشند، به پایان رسیده و هم‌اکنون کلیه محافل در انتظار صدور اعلامیه شرکت هواپیمایی ملی ایران هستند.
گزارش خبرنگار روزنامه «اطلاعات» حاکی است که به‌موجب گزارش‌های مقامات مطلع، برای اینکه در مسافرت حجاج و انجام فریضه دینی آنان تأخیری حاصل نگردد، شرکت هواپیمایی ملی ایران مثل گذشته اقدامات معمول سالانه خود را در امر حمل ‌و نقل حجاج انجام خواهد داد و مذاکرات با هواپیمایی سعودی پس از پایان مراسم حج و بازگشت حجاج دنبال خواهد شد.
بدین ترتیب انتظار می‌رود هواپیمایی ملی ایران شروع به پرواز و صدور بلیط و اقدامات مربوط به حمل‌ و نقل حجاج را برای اطلاع عموم علاقه‌مندان اعلام نماید. خبرنگار «اطلاعات» اضافه می‌کند که مقامات شرکت هواپیمایی ملی ایران پس از انتشار اعلامیه مذکور به‌سرعت شروع به صدور بلیط هواپیما خواهند کرد و امور صدور گذرنامه نیز برای متقاضیان طبق برنامه‌های خاص انجام خواهد گرفت.[8]
 

شورای جدیدی در وزارت علوم تشکیل می‌شود

امروز کسب اطلاع شد که با تصویب نهایی لایحه تشکیل وزارت علوم، شورای جدیدی در کنار این وزارتخانه آغاز به کار خواهد کرد.
مهم‌ترین مسائلی که در شورای جدید وزارت علوم مورد بررسی قرار خواهد گرفت، مسئله ارزش‌یابی تحصیلی دانشجویان ایرانی است که پس از پایان تحصیلات از خارج به وطن بازمی‌گردند. 
به‌قرار اطلاع، قسمتی از وظایف شورای عالی آموزش و پرورش که مربوط به اجازه تأسیس آموزشگاه‌ها می‌باشد، به شورای عالی آموزش و پرورش واگذار خواهد شد.
با این ترتیب، دو شورای عالی مرکب از اساتید دانشگاه و کارشناسان متخصص مسائل مختلف در آینده شروع به کار خواهند کرد که کارهای مربوط به تعلیمات ابتدایی و متوسطه زیر نظر یکی از آنها و امور مربوط به دانشگاه‌ها زیر نظر شورای دیگر اداره خواهد شد.[9]
 

شانزده پست مدیریتی وزارت کشاورزی خالی است!

امروز موافقت‌نامه خدمات دانشگاهی بین وزارت کشاورزی و دانشگاه تهران امضا شد.
در این مراسم، وزیر کشاورزی درباره ارزش انجام خدمات دانشگاهی و اصول مدیریت صحبت کرد و گفت: هم‌اکنون شانزده پست مدیریتی وزارت کشاورزی در سراسر ایران خالی است و منتظرم که کارمندان عالی‌رتبه وزارت کشاورزی این دوره مدیریت دانشگاه تهران را ببینند و آن‌گاه از بین آنان مدیران لایق را انتخاب نمایم.[10]
 

تقاضای قطع رابطه با آفریقای جنوبی

«خبرگزاری فرانسه» از سازمان ملل متحد گزارش داد: کمیسیون حقوق بشر سازمان ملل متحد با تصویب قطعنامه‌ای به اکثریت ۲۴ رأی موافق و هفت رأی ممتنع، سیاست تبعیض نژادی آفریقای جنوبی را محکوم کرد و از دولت‌های عضو خواست که روابط خود را با این کشور قطع کنند.
کمیسیون همچنین به مخبر خود، آقای منوچهر گنجی، نماینده ایران، مأموریت داد که میدان فعالیت خود را به سرزمین‌هایی که به دست دولت پرتغال اداره می‌شود، گسترش دهد.[11]
 

هیئت نمایندگی ایران در کویت

وزیر اطلاعات، که در رأس یک هیئت ایرانی از کویت دیدن می‌کند، در اولین روز دیدار خود از کویت امروز با امیر کویت ملاقات کرد.
جواد منصور، وزیر اطلاعات، در رأس یک هیئت ایرانی عصر دیروز به دعوت وزیر اطلاعات و ارشاد کویت، شیخ جابر العلی السالم، تهران را به سوی کویت ترک کرد. 
گزارش رسیده از کویت حاکی است که وزیر اطلاعات ایران و همراهان وی که عبارت‌اند از: آقایان فرهاد نیکوخواه، معاون وزارت اطلاعات، پاشا سمیعی، مدیرکل اطلاعات خوزستان، درخشش، مدیرکل اطلاعات، و سیفی، رئیس برنامه‌های عربی رادیو ایران، هنگام ورود به کویت مورد استقبال وزیر ارشاد کویت و مقامات تشریفات و معاونان وزارت اطلاعات کویت و سفیر ایران قرار گرفتند. 
دیروز نیز هنگام عزیمت وزیر اطلاعات، سفیر کویت در تهران هیئت نمایندگی ایران را در فرودگاه مهرآباد بدرقه کرد. برنامه اقامت رسمی پنج‌روزه وزیر اطلاعات و همراهان در کویت از امروز آغاز شد و مطبوعات و رادیو کویت خبر مربوط به ورود هیئت نمایندگی ایران را بدون هیچ‌گونه تفسیری چاپ کردند. 
وزیر اطلاعات فردا با ولیعهد کویت و نخست‌وزیر اسبق آن کشور ملاقات و مذاکره خواهد کرد.[12]
 

ایران با کشورهای آفریقای شرقی روابط سیاسی برقرار می‌کند

ایران در چند کشور آفریقایی اقدام به تأسیس سفارتخانه خواهد کرد و به دنبال آن روابط بازرگانی و اقتصادی خود را با این کشورها توسعه خواهد داد.
دولت ایران علاقه زیادی نسبت به ایجاد روابط سیاسی با کشورهای آفریقا، به‌خصوص آفریقای شرقی، ابراز نموده است و وزارت امور خارجه با توجه به این هدف، هم‌اکنون سرگرم تهیه مقدمات و مراحل اداری تأسیس این سفارتخانه‌ها می‌باشد. پیش‌بینی می‌شود تا چند ماه دیگر تشریفات آن فراهم گردد و نام چند تن از دیپلمات‌های ایران به عنوان نمایندگان سیاسی ایران در آفریقا اعلام گردد. 
هم‌اکنون یک هیئت بازاریاب ایران به ریاست آقای علی‌اصغر پیرزاده سرگرم دیدار از کشورهای آفریقای شرقی است. این هیئت با دستورالعملی که از وزارت خارجه دارد، پیرامون ایجاد و توسعه روابط اقتصادی با کشورهای آفریقایی مطالعه می‌کند و در حقیقت مسافرت این هیئت یکی از قدم‌های اساسی در راه هدف ایجاد روابط با کشورهای آفریقایی است.[13]
 

پیاده‌نظام ایران مکانیزه می‌شود!

ساعت 9:30 دیشب آقای نخست‌وزیر در جلسه فراکسیون حزب ایران نوین اعلام کرد که در بودجه سال آینده به تقویت ارتش توجه خاص مبذول شده و مدرن‌ترین سلاح‌ها و تجهیزات هوایی و دریایی در اختیار ارتش ایران قرار می‌گیرد و پیاده‌نظام نیز مکانیزه خواهد شد.[14]
 

دولت عربی از شیخ‌نشین‌های خلیج فارس!

«فرانس پرس» از قاهره گزارش داد: مجله مصری «اخبار الیوم» در شماره اخیر خود نوشته است که احتمالا به زودی پانزدهمین دولت عربی در ساحل خلیج فارس تشکیل گردد. دولت جدید به صورت فدراسیون از چند شیخ‌نشین خلیج فارس تشکیل خواهد گردید.
روزنامه مصری نوشته است که دولت تازه درخواست عضویت در سازمان ملل و جامعه عرب را خواهد کرد. این دولت به وسیله قراردادهای مخصوص به عراق و عربستان سعودی مربوط خواهد شد و قرارداد دفاع مشترک عرب را امضا خواهد کرد.[15]
 

جنگ اعراب و اسرائیل تولید نفت ایران را بالا برد!

«آیندگان» نوشت: محصول نفت ایران در سال گذشته به بیش از ۱۲۹ میلیون تُن رسیده و این رقم حدود یک میلیون تُن کمتر از محصول عربستان سعودی است و با توجه به اینکه میزان رشد تولید ایران در حال حاضر بیش از عربستان سعودی است انتظار می‌رود در سال جاری ایران بار دیگر به صورت بزرگ‌ترین تولیدکننده نفت خاورمیانه درآید.
گزارش بولتن نفتی «نافتا» چاپ نیویورک حاکی است که در سال ۱۹۶۷ تولید نفت ایران ۹/ ۲۱ درصد افزایش داشته است. باید یادآوری کرد که به علت جنگ‌های شش‌روزه خاورمیانه تولید نفت در کشورهای عربی و به‌ویژه عراق، عربستان سعودی و کویت پایین آمد.
از طرف دیگر یک اطلاعیه کنسرسیوم حاکی است که تولید متوسط روزانه نفت ایران در ماه ژانویه دو میلیون و ۶۰۵ هزار بشکه یا ده میلیون و ۸۳۲ هزار تُن سنگین بوده است.
این اطلاعیه همچنین فاش ساخته است که برای اولین بار «به منظور آزمایش» مقدار ۱۸۶ هزار بشکه نفت خام به پالایشگاه شرکت ملی نفت ایران در تهران تحویل شده است.
این گزارش حاکی است که در ماه ژانویه گذشته جمعا یک میلیون و ۶۰۳ هزار تُن نفت خام در پالایشگاه نفت آبادان تصفیه شده و در همین ماه شش میلیون و هفت هزار و ۵۴۱ بشکه فراورده‌های نفتی به وسیله ۵۵ کشتی از بندر ماهشهر صادر گردیده است.[16]
 
صفحه اول روزنامه اطلاعات، 29 بهمن 1346
 
پی‌نوشت‌ها:
 
[1]. شهید آیت‌الله دکتر محمد مفتح به روایت اسناد ساواک، ص 167.
[2]. جبهه ملی به روایت اسناد ساواک، ص 209.
[3]. آیت‌الله شیخ بهاءالدین محلاتی به روایت اسناد ساواک، ج 1، ص 363.
[4]. محمدعلی صفاری فرزند محمدحسین منظم‌السلطنه است که از ملاکین معروف لاهیجان بوده است. در سال 1280 (و به قولی ۱۲۸۵) در لاهیجان به دنیا آمد و تحصیلات ابتدایی را در مدرسه حقیقت لاهیجان به پایان رسانید. در سال 1297 به تهران آمده و در مدرسه ایران و آلمان دنباله تحصیل را گرفت و کمی قبل از شروع جنگ بین‌المللی بار سفر بست و به روسیه مسافرت کرد و در دانشکده نظامی به تعلیم فنون نظامی پرداخت و تا پایان جنگ بین‌المللی گاهی در تهران و زمانی در روسیه به‌سر برد تا آنکه تحصیلات نظامی خود را تمام کرد. از روسیه یکسر به تهران آمد و بلافاصله وارد ارتش شد و با درجه ستوان سومی قزاق مشغول گردید.
سرتیپ صفاری کلکسیون مشاغل مختلف است با آنکه در خدمت ارتش بوده مدتی معاونت شهرداری را به عهده داشته و زمانی فرماندار نظامی گرگان و شهسوار شده و بعد از شهریور 1320 هنگامی که سرهنگ بود به درخواست شخصی به وزارت کشور منتقل و در آن وزارتخانه مدتی مدیر کل انتظامات و سپس مدیر کل کارگزینی گردید و در زمان ریاست دارایی دکتر میلسپو مدیریت کل غله و نان را عهده‌دار بود و بعد از آن به عضویت هیئت‌مدیره شیلات منصوب و در زمان زمامداری قوام‌السلطنه ریاست شهربانی کل کشور به او واگذار گردید. مدتی بعد از سقوط دولت قوام‌السلطنه این سمت را نیز داشت و در دربار از تقرب خاصی برخوردار بود.
در زمان مصدق وی از مسئولیت‌هایش خلع شد و پس از کودتای 28 مرداد، مدتی شهردار تهران و سپس نماینده مردم لاهیجان بود و سه دوره نیز در مجلس سنا عضویت داشت.
صفاری در کنار مشاغل اداری، از اعضای کمیته مرکزی حزب ملیون، حزب اتحاد ملی، حزب ایران نوین و عضو دفتر اجرایی و سیاسی حزب رستاخیز و لژ فراماسونری قوی به‌شمار می‌آمد. او با مریم ابتهاج ازدواج کرد و صاحب سه فرزند به نام امیرهوشنگ، ایرج و بیژن بوده است. رک: اسناد ساواک، پرونده‌های انفرادی
[5]. پرویز خسروانی به روایت اسناد ساواک، ص 110.
[6]. آیندگان، ۲۹ بهمن ۱۳۴۶، صص ۱ و ۱۲.
[7]. اطلاعات، ۲۹ بهمن ۱۳۴۶، صص ۱ و ۲۴.
[8]. همان، صص ۱ و ۲۱.
[9]. همان، ص ۲۱.
[10]. همان‌جا.
[11]. همان، ص ۲۴.
[12]. همان‌جا.
[13]. همان‌جا.
[14]. همان، صص ۱ و ۴؛ آیندگان، ۲۹ بهمن ۱۳۴۶، صص ۱ و ۱۲.
[15]. آیندگان، ۲۹ بهمن ۱۳۴۶، ص ۱.
[16]. همان‌جا.
 
https://iichs.ir/vdcdnj0x.yt0kz6a22y.html
iichs.ir/vdcdnj0x.yt0kz6a22y.html
نام شما
آدرس ايميل شما